Adato Design
On tullut kauheasti osteltua uusia materiaaleja kortteja varten vaikka en ole niitä täällä kerinnyt hehkuttelemaankaan. Koska kaikki paikat rupeaa kohta pursumaan yli oli pakko alkaa muuttaa uusia ostoksia korteiksi ja muiksi projekteiksi. Minulla on pitkään ollut tällaiset tyttö ja poika leimat jotka minusta sopii kivasti yhteen. En ole niistä tehnyt yhtään korttia kun ei ole ollut oikein ketään kenelle sellaisen voisi antaa, mutta nyt kuitenkin päätin että kyllä niiden nyt on korttiin päästävä. Tällainen pariskunta niistä nyt sitten syntyi.




Pääsiäinenkin rupeaa kolkuttamaan ovella joten ajattelin niille muutamalle sukulaiselle joille nyt ylipäätään lähetän kortteja ruveta vääntämään pääsiäiskortteja. Ostin jokunen kuukausi sitten My cute stampin leimasin setin jossa oli tällainen ihana oksa ja pöllö jotka minusta sopi pääsiäiskorttiin....minä kun en ole mikää "pupu, pääsiäismuna, narsisseja" -tyyppinen ihminen sitten ollenkaan :)
Eli tässä sitten tällaisen vähän erilaisen lapsen pääsiäiskortti.



Tällaisia tälläkertaa :)
2 Responses
  1. Tankku Says:

    Voi kun ihania! Muistatko minkä valmistajan nuo ylemmät nuorison edustajat olivat? Nättejä!
    Ja mageet pilvet ja lehdet pääsiäiskortissa!


  2. Blogger Says:

    If you're trying to burn fat then you certainly have to try this totally brand new personalized keto meal plan.

    To create this keto diet service, licensed nutritionists, personal trainers, and professional chefs have joined together to develop keto meal plans that are useful, suitable, price-efficient, and delightful.

    Since their first launch in January 2019, 1000's of individuals have already transformed their body and health with the benefits a proper keto meal plan can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones given by the keto meal plan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.