Adato Design
Tuli tähän bloggaamiseen vähän pidemmän puoleinen tauko koska siinä vaiheessa kun meinasin alkaa väsäämään Sinellin helmikuun DT töitä niin iski niin mieletön influenssa päälle että sai olla minuutin välein niistämässä melkein kaksiviikkoa putkeen. No nyt olen saanut kerättyä itseni suunilleen kokoon ja sain samalla tehtyä seuraavankin kuun DT töitä. Eli tässä olisi nyt ensin ihanista Papermania sinisävyisistä papereista ja muista tuotteista valmistettuja helmikuun DT töitä.


Tässä kortissa olen distressannut tuon taustapaperin Broken China distress inkillä hieman ja leikkasin DCWV:n Tradewinds paperikosta tuollaisen ruusun tuohon alaosaan. Korttiin lisäsin vielä ONNEA sanan Thickerseillä joita sattui löytymään varastosta. Tämä on tällainen yksinkertainen ja rauhallisen puoleinen kortti.


Kortin mukaan koristelin tällaisen korulaatikon joka sattui varastostani löytymään. Päälle sidoin ihanan Papermania nauha ja lisäilin vielä Papermania glitterikukkiakin joita on tullut myyntiin Sinelliin. Leimasin myös tuollaisen ympyrän mallisen hieman vintage tyyppisen kuvan jossa on lintu ja puu. Minusta se sopii tähän hyvin kun sain karsittua sitä vintage henkeä hieman kohokuvioimalla leiman valkoisella ja distressaamalla sitten sillä samalla broken chinalla. Taustalle leikkasin vielä viuhkan muotoon kakkupaperia.


DT paketissa tuli mukana myös Artemion pikkuinen leimasin setti jossa oli tuollainen 4 nallea virekkäin leimasin. Leimasin leimaa peräkkäin kortti pohjan täyteen. Päälle lisäilin Papermanian papereita ja nauhaa sekä sivusta leikkaamani palan tilalle omasta varastosta himan ruskeaa pallopaperia. Mukava kortti pikkupojan syntymän johdosta.

Mutta sitten jo pääsiäinen kolkuttelee ovella. DT paketissa tuli pääsiäisen sävyisiä kartonkeja ja erilaisia koristeita joista yritin tehdä vähän erilaisia juttuja. Itse allergisena en voi ottaa kotiini ollenkaan virpomisoksia tai mennä ylipäätään metriä lähemmäs sellaista, joten ajattelin että teenpä tällaisen allergia ystävällisen virpomisoksa version jolla voi mennä virpomaan kenen kotiin tahansa. Niitä syntyikin pieni kasa. Stanssiana näissä on käytetty Sizzixin Framelits stanssia.


Pääsiäiseksi pitää tietysti olla myös jotain pientä koristetta, joten rakensin tällaisen pääsiäis himmelin...vai mobileko tämä nyt lähinnä on. Myöskin tässä käytin Sizzixin uutta Framelits stanssia jolla sai kätevästi kerralla leikkattua useamman tuollaisen soikio kehyksen. Tämä ei kuvassa pääse oikein oikeuksiinsa, mutta saa siitä käsityksen ja voi sitten vaikka omaan kotiin ihasteletavaksi askarrella samantapaisen.


Ja sitten vielä pääsiäiseen vähän perinteisempää askartelua eli pääsiäiskortti. DT paketissa mukana tulleesta kartongista tein tuollaisen "ovi kortin" ja päälle koristelin "pannan" jonka voi siis vetää pois kortin päältä jolloin näkee kortin lähettäjän viestin sisältä. Nämä ääriviiva tarrat on tosi käteviä...ei aina tarvitse omistaa sopivaa leimaa joka tilaisuuteen tai raapustaa omalla käsiallalla viestiä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.