Olen 23-vuotias bioanalyytikko Tampereelta. Harrastan valokuvausta, askartelua ja korujen suunnittelua vaihtelevalla vakavuudella. Olen korujen suunnittelussa erittäin kokeilun haluinen, mutta toimin kuitenkin omien tiukkien rajojeni sisällä. Rajoistuksistani kertoo ehkä se, että olen tehnyt koruja jo useita vuosia, mutta sinä aikana kuitenkin vain yhden korun jossa en käyttänyt hopeaa; valmistunut kullasta tehty koru päätyi purettavaksi kahden päivän kuluessa. Välillä kuitenkin päätän puskea ulos tiukasta laatikostani ja tehdä jotain täysin epätyypillistä, tällöin syntyvät korut ovat niitä joista itse pidän eniten.

Adato DesiGn syntyi edellisen blogini jäätyä päivityksen puutteen takia unholaan. Nimi Adato (kirjoitusasu a dato) on latinaa ja tarkoittaa tästä päivästä lähtien. Minusta nimi on juuri sopiva sillä aloitan blogini juuri uuden vuoden korvilla ja lupaan "tästä päivästä lähtien" myös ylläpitää blogiani säännöllisesti.

Skräppäystä ja korttiaskartelua olen harrastanut hiljaisuudessa jo pidempään, mutta päätin blogin uusimisen yhteydessä tuoda myös sen puolen itsestäni muiden nähtäville. Vanhojen korupuolen tuttujen joukossakin tuntui olevan vastaavanlaisia monitaitureita :) Nykyään kortit ja skräppäys on kummasti tullut yhä enemmän ja enemmän tärkeäksi. En oikein edes tiedä, mitä tekisin ilman big shottia, DCWV papereita ja distress inkkejäni...en varmaan yhtään mitään.

Mikä sitten on blogini tarkoitus? Sen on tarkoitus olla sylkykuppi kaikelle koruihin, helmiin, kortteihin, skräppäykseen ja valokuvaukseen liittyvälle. Sen on lisäksi tarkoitus toimia pienenä myyntitilana, jossa koruistani kiinnostuneet voivat vierailla katsomassa kuvia. Korujen myynti ei ole kuitenkaan blogini pääidea vaan lähinnä blogi on jonkinlainen kontaktin otto muihin korujen suunnittelujoihin, korttiaskartelijoihin ja valokuvauksen harrastajiin. Toivonkin siis blogilleni paljon lukijoita ja ahkeria kommentoijia. Tarkoitusenani on myös jakaa jotain vinkkejä ja ideoita joita olen itse oppinut harrastukseni varrella, sekä ilmoitella uusista helmiapajista muille harrastajille.

Voit seurata blogiani joko bloglovinin kautta painamalla "seuraa tätä blogia"-painiketta tai ilmoittautumalla lukijaksi bloggerin kautta. Sähköpostiosoitteeni löydät sekä valikosta, vasemmasta reunasta, että yhteystiedot sivulta. Minuun voi ottaa yhteyttä kaikissa asioissa, olet sitten kiinnostunut koruistani tai haluat kysyä jostain tekniikasta tai tarvikkeiden ostopaikasta tarkemmin.

Vasemmalta löydät myös aikaisempien kirjoitusten arkiston ja mikäli etsit blogistani jotain tiettyä voit käyttää valikon alimmaisena löytyvää hakua.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi blogiini!
| edit post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.