Adato Design
Odottelin torstaina kuin kuutanousevaa jotain kivaa pakettia saapuvaksi. Minulla on muutama tilaus saapumatta ja ajattelin, että kyllä niistä nyt jonkun on saavuttava pääsiäiseksi tai palaa pinna. No ei saapunut. Mutta Sinellin DT-paketti saapui joka oli vielä ihanampaa. Tällä kertaa sisältö näyttä seuraavalta:Paketissa oli siis ihania Graphic 45 uuden Little Darlings sarjan papereita ja tarra-arkki. Mukana oli siis myös ihania, uusia, Vivi Gade designsin kangaskukkia, paperikukkia ja ihania puolihelmiä. Mukana oli myös Rangerin kaksi sticless pulloa baby blue ja cotton candy. Hauskaa tässä oli se, että minulla on kyseisiä värejä jo kaksi kumpaakin...nyt on kolme :) Vaikka eihän niitä nyt koskaan voi olla liikaa.
Settiin kuului myös ihaia Artemion leimasin paketti ja Versamagicin kaksi dew drop mustetta, kartonkia ja nauhoja. Noista musteista suosittelen kaikille tuosta Versamagicin sinistä sea breeze väriä, se on juuri sellainen täydellinen sinivihreä jota olen hakenut jo kauan.

Melkein kaikki paperit oli niin ihania että väänsin melkein itkua niitä leikellessäni. Annoin itselleni luvan että saan yhden paperin valita ja säästää ÄLÄ LEIKKAA NÄITÄ KOSKAAN-laatikkooni, johon keräilen kaikenlaisia liian ihania papereita joita käytän lähinnä kuvausalustoina ja taustoina.
Jäljelle jääneistä papereista aloin sitten tehdä kortteja ja tällaisia niistä tuli:
Ensimmäinen kortti on tällainen vauva-onnittelu kortti joka on hieman vintage sävyinen, mutta ei kuitenkaan pelkästään ruskea tai kauhean tumma. Korttin valitsin yhden leimpipapereistani tuon hieman punasävyisen paperin jossa oksilla roikkuu vauvan vaatteita. Lisäksi leikkasin toisesta arkista tuon kuvan jonka mounttasin valkoiselle paperille ja ressasin reunat. Timpan doilystanssilla leikkasin kuvaa koristamaan tuollaisen reunan jonka käsittelin glimmer mistillä kiilteleväksi ja lähinnä tuollaiseksi tumman teen väriseksi. Paketissa tulleet Vivi Gaden kukkaset ovat tosi monikäyttöisiä koska ne ovat valkoisia. Aikaisemmassa paketissa tulleella Papermanian cling leimasimella leimasin ruskealla musteella kukkiin tuollaisen nuottiviivaston ja käsittelin lopuksi kukatkin glimmer mistin samalla sävyllä ja kokosin muutamasta kerroksesta yhden isomman kukan. Mukaan liitin sitten kaksi mulberry paperi kukkaa ja varastoista löytyneen alumiini ruusun joka sopi sävyyn. Kuvasta ei oikein näy, mutta kukkien alla ja reunoilla menee vielä glitteröityjä flourish kuvioita jotka leimasin artemion leimasin setillä. Timpan ticket strip stanssilla leikkasin tuollaisen manila ticketin johon leimasin tekstin ja korttiin lisäsin vielä muutaman paketissa tulleen puolihelmen.
Toinen kortti on kutsu vauvajuhliin, vaikka kastejuhlaan tai muihin. Halusin tehdä kutsusta hieman yksinkertaisemman sillä kutsuja joutuisi kuitenkin tekemään sarjatyönä useamman. Tämä kortti on myös suhteellisen edullinen sillä postimerkki kuvia tulee yhdessä arkissa varmaan sata ja kortissa on käytetty myös kyseisen paperin toista puolta...eli mitään ei mene hukkaan :)

Tähän korttiin käytin kraft korttipohjaa ja koristelin myös kuoren kortin oheen.
Kuoreen leimasin Versamacigin sea breeze musteella tuollaisen fluorish kuvion Artemion leimasin setistä ja koristelin kuvaa vielä hieman baby blue sticklesillä. Näiden korttien ja kuorien tekemiseen ei suunnittelu prosessin jälkeen mene kauaa ja näitä jaksaa tehdä useammankin kappaleen :)Viimeisenä muttei vähäisempänä päätin tehdä piiiiitkästä aikaa tagin. Minulla on Timpan tagi stanssi joka on jäänyt aika vähälle käytölle, mutta kun tuli tuossa ostettu manila kartonkia paketti niin nyt pääsi stanssikin käyttöön. Leikkasin siis manila kartongista ensin tagipohjan ja päälle sitten perhoskuviollisesta Graphic 45 paperista toisen kerroksen. Samoista papereista leikkasin myös tuon ihanan poika ja koira-kuvan sekä Little Darlings-tekstin. Käsittelin koko tagin vielä kimalle suihkeella joten tagi kiiltää kauniisti, joka ei ikäväkyllä kuvassa näy. Koristeeksi tagiin laitoin mm. hopeisen sydän charmin, pitsiä, bling nauhaa ja ruusun. Kuvan taakse laitoin vielä palasen juustokangasta joka repsottaa hieman sieltä ja täältä kivasti.
Tällaisia tälläkertaa. Ihanaa pääsiäisviikonloppua kaikille!
Tunnisteet: , , , edit post
1 Response
  1. Ihania kortteja sinulla. Oispa itselläkin aikaa taas askarrella :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.