Adato Design
On siitä vähän aikaa kun olen täällä tai ylipäätään missään julkaissut koruja. Niitä on kuitenkin hitaasti mutta varmasti syntynyt aina välillä. Olen tykästynyt tähän hieman victoriaaniseen romanttiseen steampunk tyyliini ja taidan pitäytyä siinä pitkällä tähtäimellä. Näissä koruissa on vaan yksi vika; yhden tekemiseen menee ainakin kuukausi. Eilenkin tuijotin yhtä tuotosta tuntitolkulla ja mietin, että laitanko tähän nyt nämä vai nämä siivet ja olisiko hopean väriset sittenkin paremmat. Nämä ei siis oikein sovellu heikkohermoisille...ei tehtäväksi, eikä pidettäväksi.

Hyvää palautetta olen näistä saanut ja myyntiin niitä on pyydetty useasti. Luulen, että laittelen niitä nyt muidenkin saataville kun tähän mennessä olen tehnyt niitä vain itselleni. Esim. aiemmin esittelemäni "Aika lentää" koru on saanut hyvää palautetta ihan tuntemattomiltakin ihmisiltä. Täytyy sanoa, että se on sellainen "conversation piece", koska se on aika näyttävän kokoinen.

Mutta sitten näihin uusiin. Mikään näistä ei ole kovin pieni, mutta tuo viimeinen on varmasti yli 10cm pitkä ja vaatii jo vähän enemmä rohkeutta pitää yllä.1 Response
  1. anna Says:

    ompas kyllä ihan valtavan kauniita <3 näiden syntymisestä kuulisi kyllä mielellään lisää, kaikki osat kun tuntuvat istuvan ihan täydellisesti paikoilleen :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.