Adato Design
Näin jouluviikolla matkailin jo kevääseen päin kun tein kortteja Sinellin DT materiaaleista. DT paketissa oli siis jo videollakin esiintyneitä ihania keväisi papereita ja leimasinsetti. Mukana olisi myös Fimoa josta tein muutaman tuhoon tuomitun kokeilun, eli sen kanssa pelaaminen on vielä vähän vaiheessa. Kaksi korttia sain kuitenkin aikaiseksi ja tässä ne tulisi. Kuvat saa suuremmaksi klikkaamalla.

Ensiksi ihan tällainen perusmallinen kortti. Leimakuvan värittelin Promarkereilla ja karkkikoristeisiin laitoin glossy accenttiä, joka ei ikävä kyllä kuvassa oikein näy. Paperit ja leima on siis ihanasta Tulip sarjasta jota on saatavilla Sinellistä.
Toinen on sitten tällainen avattava malli. Tein tähän ensimmäisellä kertaa todella ihanan rusetin, joka kerrankin onnistui täydellisesti. Luonnollisesti en tietenkään avaamisen jälkeen enää saanut yhtä kaunista rusettia aikaiseksi, mutta kyllä tuokin nyt juuri menee. Paperit on samasta Tulip sarjasta, paperikossa tulee mukana myös noita tässäkin kortissa käytettyjä reuna koristeita ja muita die cutteja.
Pitkästä aikaa tein myös koruja. Korviksia tuli tehtyä putkessa kahdeksat, mutta tässä olisi nyt yhdet. Aloittelen nyt taas uudelleen näistä yksinkertaisimmista projekteista, kun on ollut pidempi tauko esim. lenkkien kieputtelussa niin rupeaa ottamaan erilailla sormille kuin aikaisemmin. Joskus sitä pystyi metrin pätkän kieputettuilla lenkeillä olevaa helmiketjua tekemään samalla kuin katteli telkkaria, mutta nyt tuntuu muutamat korviksetkin jo sormissa.


4 Responses
 1. Minna Says:

  Wau. Oletko tuon korvisten lenkin kieputtanut itse, sitäkö tarkoitit? W.A.U!


 2. Domi Says:

  Kaunista! Vietin juurikin viime viikolla n. puolitoista tuntia Sinellin "skräppääjän" taivaassa.. En edes ollut tajunnut, että sellainen on.. Saan taistella vastaan, etten uudestaan mene. Onneksi ei "ihan kotimatkan varrella" ,) Oikein ihanaa Joulua!


 3. Adato Design Says:

  Juu se on kyllä kieltämättä sellainen paikka, että kummasti aukeaa aina lompakon nyörit kun sinne pääsee :) Hyvää joulua sinnekkin päin :)


 4. Anonyymi Says:

  Oletko siis edelleen ja aina vaan 23 vuotias, vaikka huuto.net kohteistasi ja kirjoittelusta voisi luulla ihan muuta.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.