Adato Design
Blogissani tai Sinelli blogissa vierailleet ovat varmaan huomenneet, että pääsin Sinellin DT-haun finaaliin. Viimeviikolla sain kuulla, että minut on valittu mukaan ja ensimmäinen DT-paketti oli minulle jo matkalla. Paketti saapui edellispäivänä ja sieltä paljastui mielestäni oikein kauniita materiaaleja joulukorttiin. Pidän erityisesti siitä, että paperit ovat jouluisia, mutta ei aina niitä iänikuisia punaisia ja vihreitä sävyjä. Itse pidän enemmän sellaisista vanhaa henkeä uhkuvista korteista, joissa on ruskean sävyjä, joten näihin materiaaleihin uppoutuminen oli hyvin helppoa.

Tein viimeviikolla ennen paketin saapumista toisenkin joulukortin, jossa käytin LOTV nalle leimaa. Kortissa on käytetty ruskean ja sinisen sävyjä. Mukaan otin myös palasen ihanaa sinililahtavaa glitteripaperia jota olen säilyttänyt viimejoulusta saakka, enkä ole tähän mennessä raaskinut palastakaan siitä käyttää. Lumisen tunnelman tein korttiin Snoe texin, glitteri snow wrighterin, lumi pastan ja flower softin avulla. Metalliset lumhiutaleet, olivat ärsyttävän kellertävän kultaisia ja liian kirkaita, joten painelin niiden pinnan ensin versamarkkiin ja pistin päälle antiikin kultaista kohokuviointi jauhetta. Tätä keinoa tulen varmasti käyttämään tulevaisuudessakin kun jonkun metalliosan väri pännii :) Tämä kortti näyttää siis tältä:

Photobucket

Sinellin DT-paketissa oli hyvin samansävyisiä ja tyyppisiä papereita, joten päätin toteuttaa niistä samantyyppisen kortin. Ihastuin todella paketissa olleisiin Vivi Gade Designsin papereihin. Papereissa on minusta ihanan silkkinen pinta. Tagissä käytettyä ruskeaa nauhaa aion haalia kyllä pitkään ja käyttää hyvin säästeliäästi, jos en sitten mene ja osta muutaman rullan varastoon. Taustalla molemmissa korteissa näkyy Tim Holtzin kello stanssilla leikattu kellon kehä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Materiaalit: Sinelli

6 Responses
 1. Anne Says:

  Nyt saan onnitella valinnan johdosta!
  Anne R helmetin puolelta


 2. Sannu Says:

  Onnittelut valinnasta!

  Kivoja joulukortteja, juurikin siitä syystä, että eivät ole niitä iänikuisia tiimarinvihreitä ja tiimarinpunaisia. :)


 3. Anonyymi Says:

  Moikka
  ihania kortteja. kerrassaan hellyyttäviä.
  en ole itse mikään askarteluihminen, mutta tänä vuonna ajattelin ryhdistäytyä ja tehdä joulukortit itse varmaan kymmenen vuoden tauon jälkeen. haluaisinkin udella, että mitä värejä käytät noiden leimasinkuvien värittämiseen kun tarjonta on niin suurta, mutta ei tällainen tupelo siellä kaupassa mitään mistään ymmärrä (:
  -maija


 4. bissecat Says:

  Onnittelut valinnasta huomasinkin tuolla Sinellin blogissa että pääsit loppukilpailuun.
  Ihanat kortit minä kun tykkään vintagehenkisistä jutuista.


 5. Adato Design Says:

  Kuvat väritän pääosin Promarkereilla. Kyseisissa nalleissa taitaa olla myös yksi Copic väri, mutta suosittelen ihan alkavillekkin värittäjille promarkereiden kokeilua :)


 6. Anne R Says:

  Moro!Mitä ruskeaa ProMarkerin sävyä käytät noissa nalleissa?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.