Adato Design
Osallistui magnolia aiheisiin kortti samoista materiaaleista-rinkiin Koukussa Kortteihin foorumilla. Sain Tiinalta aivan ihanan paketin korttimateriaaleja. Mukana oli magnolian leima kuva, magnolian stansseilla stanssattu aita, kukka, kiekuroita, tagi, Martha Stewartin perhonen, sininen haaraniitti, nauhaa jne. Ikävä kyllä unodin ottaa materiaaleista kuvan etukäteen. Papereista valitsin kivan sinisen paperin kääntöpuolen, eli tuollaisen beigehtävän paperin, jossa oli hieman sinistä. Tarkoitukseni oli alunperin käyttää magnolian sinistä kukkapaperia, mutta kun väritin kuvan niin kuin halusin, siitä tuli sen sävyinen, ettei se enää sopinut siniselle paperille. Korttiin lisäsin omista materiaaleista Butterfly garden paperi, kakkupaperin, sekä sivun vanhasta raamatusta jota olen käyttänyt paljon korteissa. Tyllään käyttää niitä sivuja, sillä teksti on tuollaista vanhalla tavalla kirjoitettua. Kukkasen ja tagin suihkuttelin Perfect Pearlsin Perfect Pearl väisisellä mistillä ja magnolian tytön tukkaan laitoin hieman glitteriä kullan ja ruskean sävyissä.

Mutta siis tässä on lopputulos. Nyt täytyy vaan mennä heti ostamaan nuo stanssit ja leimakuva itsellenikin...eli kalliiksi tuli taas tämäkin vaihto :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
5 Responses
 1. Tiina K-P Says:

  Siis aivan ihanan kortin sait matskuista aikaseksi! Upea! Mulla on kortti vielä tekemättä, mutta huomenna on taas aikaa levitellä askartelukamoja keittiönpöydälle ; )


 2. Sanna Says:

  Upea kortti!

  Niin ja onnittelut Sinellin DT:ksi pääsystä! :)


 3. Tankku Says:

  Tosi nätti kortti! Ihanasti väritetty nuo perhoset ja kukat, onnistun aina itse lisäämään väriä liikaa...Mistä olet hankkinut tuon kaikkea hyvää-leiman? olisi käyttöä tuolle tekstille mullakin:)


 4. Danila Says:

  Tuo "kaikkea hyvää" on kyllä monikäyttöinen :) Olen muistaakseni ostanut sen joltain kk foorumilla. Minusta tuntuu että se on ostettu stempelkelleristä kun on ainakin heidän leimojen kanssa samankokoinen.


 5. Tellihani Says:

  Aivan ihana kortti. Jotenkin rauhallisen tuntuinen vaikkakin niin runsas. Jälleen hauska huomata miten erilaisia olemme saaneet aikaan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.