Adato Design
Alla oleva kuvamateriaali saattaa olla raskasta katsottavaa intohimoisille askartelijoille. Heikkohermoisimpien henkilöiden kannattaa istua tukevasti alas ja hengittää muutamaan kertaan sisään ja ulos.


Tältä Big Shottini siis näyttää tänään:
Mitä Big Shottini sitten oli syönyt... tai paremminkin, mitä se EI sulattanut?
Cheery Lynn Designin doily stanssi jäi jumiin kun kokeilin sitä ensimmäistä kertaa. Samana päivänä saapunut, juuri avattu stanssi jäi keskellä konetta jumiin, niin että vaikka kuinka, muutan ihmisen voimin, yritimme sitä sieltä vetää, vääntää ja kääntää, siellä se pysyi. Kun käänsin kammesta kuulin kun jotain irtopaloja helisi koneen sisään. Loppujen lopuksi minulta paloi pääreet ja tulos näkyy ylläolevasta kuvasta. Irtopalat olivatkin teräksisen rataksen osia, jonka olin siis käsivoimin saanut palasiksi.

Tästä draamasta kuitenkin päästiin yli hyvin nopeasti ja oikeastaan ainoastaan stanssi jäi harmittamaan. Siltä istumalta, kun olin erilaisin työkaluin nikkaroinut koko Big Shotin palasiksi, menin ja tilasin uuden stanssin sekä tällaisen:Tim Holtzin Vagabond koristaakin nyt askarteluhuoneen pöytääni jo toistaviikkoa.
Enää ei tarvitse vääntää ja kääntää....ei tarvitse kun painaa nappia ja siinä se. Mitäköhän muuta sitä voisi vielä rikkoa, jotta saisi tilalle jotain näin hienoa?

6 Responses
 1. Sannu Says:

  Oho! Onneksi sulla on todella hyvä lohduke. :)


 2. Creomi Says:

  Big Shot ei siis syökään kaikkea! Pitääpä olla varovaisempi. Hienon matkalaukun olet hankkinut ;)


 3. Tiina K-P Says:

  Eka kerta ku kuulen Big Shotin menneen rikki : ( Itse mietin pitkään Cuttlebugin ja Big Shotin välillä...Mistä kohtaa se ratas meni rikki, eihän toi "leipä" ole edes kovin paksu? No, onneks sait ton Vagabondin, vaikka sen hinta kyllä kirpasee ; )


 4. Pämppä Says:

  Ei saa vääntää veiviä väkisellä. Jos otsasuoni pullistelee kun vääntää veiviä niin silloin on liikaa tavaraa menossa sisään.


 5. Danila Says:

  Juu, luulen kyllä että osaltaan oli kyllä minussa vikaa. Olisi ehkä pitänyt vaan olla yrittämättä kun vähän teki tiukkaa. Mutta hyvin se palveli siihen asti kun kesti :)


 6. bissecat Says:

  Oi järkytys tää on heikkohermosilta kiellettävää katseltavaa.apua!Ihana lohdutus kuitenkin korvaa tuskan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.