Adato Design
Taas olisi yhden blogi arvonnan aika. Mietin että mitä tässä nyt sitten kyselisi, että teilläkin olisi jotain hommaa ja tulin siihen tulokseen, että arvontaan voi tällä kertaa osallistua valitsemalla omista Sinellin DT-hakua varten tekemistäni Taddy Teddy korteista oman suosikkisi ja perustelemalla miksi pidät siitä. Ihan vaan lyhyetkin perustelut riittää :) Jättämällä kommentin tähän viestiin osallistut siis seuraavan palkinnon arvontaan. Helmettiläiset saavat palkinnon halutessaan vastaavan arvoisena helmilähetyksenä...kuten normaalisti. Palkinto arvotaan 21.8.2011 ja voittajan tulee ottaa yhteyttä 2vk kuluessa.

Ei kun osallistumaan!!Palkinto sisältää mm. :

- Jack's World tarroja
- Tekstuuri kotti pohjia
- Ison pussin kukkia
- Leimsimia
- Kortti papereita

jne. jne.
19 Responses
 1. Tankku Says:

  Mä tykkäsin tuosta jouluisesta Frosty-kortista eniten. Kaikki sopi toisiinsa ja oli mukavan erilainen (ei punainen) joulukortti :)


 2. Safa Says:

  Heippa!
  Kaikki korttisi olivat todella taidokkaasti tehty, mutta ehkä kaikessa yksinkertaisuudessaan minua miellytti eniten ihan ensimmäinen vaaleansininen kortti. Olet kylla taitava kortteilija!


 3. Sannu Says:

  Frostylle annan äänen minäkin. Se vaan on ihanan erilainen joulukortti. Tuo taustalla oleva "harso" näyttää hyvälle ja siksi tämä voittaa sen toisen vaaleansinisen.


 4. sähköpää Says:

  Heippa, kaikki kolme korttia ovat aivan ihania! Vaikea valinta, mutta eniten minuun vetosi se ihan ensimmäinen poikanallekortti. Se on suht yksinkertainen, mutta ah niin kaunis. Erityisesti minua viehättää se koukerotausta, se antaa kortille kauniin säväyksen.


 5. Sartsu71 Says:

  Heippa,
  Minä myös taivun tuon Frostyn kannalle. Kaikki kyllä olivat ihania, mutta jotenkin tämä kortti oli jotenkin herkkä ja sen takia saa minun ääneni.


 6. Sarska, Says:

  Tottakai lähden mukaan arvontaan :) Mun suosikkini on tuo viimeinen, eli joulukortti. Sininen vaan on mun lempiväri ja tuo kortti vaan yksinkertaisesti miellytti eniten.


 7. Jonna.H. Says:

  Heipsan, annan ääneni Frosty-joulukortillesi, koska se on vain NIIN erilainen joulukortti ja antoi mullekin idean toteuttaa tänä jouluna hieman toisenlaisia joulukortteja ;) Kiitos vain vinkistä ja zemppiä Sinellin kisaan =) Ja tietenkin itselleni toivon onnea tämän arvonnan suhteen ;)


 8. Anonyymi Says:

  Oi se sininen poika-nalle kortti oli aivan ihana! Rauhallinen ja hempeä! Aivan ihania olivat kyllä kaikki!Täälä näitä ihastelen =)


 9. samentti Says:

  Minä taas tykkäsin jotenkin siitä punasävyisestä kortista, se oli just sopivan "hempeän" värinen minun makuuni, mie kun en oikein liiasta "hempeilystä" kamalasti pidä.. Olipas tyhmästi selitetty...


 10. Paulette Says:

  Heips! Kaikki Dt-korttisi ovat aivan upeita, mutta koska mieluisin piti valita, niin itse pidän eniten....hmmmm...vaikea valinta. Ehkäpä se on tuo yksinkertainen vaaleansininen nallekortti. Siinä on vaan se jokin....


 11. Anemone Says:

  Minäkin tykkäsin tuosta joulukortista. On mukavan erlainen :) On muutkin kyllä kauniita..


 12. Tuikku Says:

  Minustakin se talvinen nallukka kortti oli ihana...se vaan pisti silmään heti ensimmäisenä, sen talvinen kuulaus,hempeys saa ihanuuden aikaan kortissasi... :)


 13. Anonyymi Says:

  Heips, ihania ovat kaikki DT-korttisi, olen niitä jo moneen kertaan käynyt ihastelemassa. Suosikkini on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja suloinen poikanalle-kortti.
  Maarit


 14. PiHi Says:

  Punasävyinen nalle on minun suosikkini. Nuo siniset tuntuvat vielä liian viileiltä kesän jälkeen :)


 15. SFL Says:

  Pieni nalle vierelläsi rutistuksen hetkellä! Poikanalle kortti on valintani seesteisen värimaailman ja ihanan kohokuvioinnin takia.


 16. bissecat Says:

  Pumnainen tyttönallekortti on miusta ihkuin..Vaikka tää joulukorttikin on ihana vaikea päättää mutta punainen piirun verran ihkumpi..


 17. Tuulikki Says:

  Kaikki kortit olivat aivan ihania ja valinta tosi vaikea. Kaikissa oli tosi paljon kauniita yksityiskohtia ja paljoidesta huolimatta kokonaisuus pysyi yhtenäisenä. Valintani on viileän kaunis talvinalle.


 18. Jensku Says:

  Minun suosikkini Taddy Teddyista on vaaleanpunainen tyttönalle-kortti. Kaunis, herkkä kokonaisuus. :)


 19. Riikka Says:

  Frosty on aivan ihana! Kauniita kaikki :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.