Adato Design
Joku on saattanut kuullakkin näistä uusista K & Company Smash bookeista. Näin niistä mainosvideon YouTubessa ja tottakai sellainen oli sitten jostain metsästettävä. Smash bookin idea on siis samanlainen kuin alkuperäinen skräppäyksen idea, eli kerätään kaikkea mitä nyt vaan voi kirjan sivuille liimata arkielämän varrelta; elokuva- ja konsertti lippuja, söpöjä kuvia, piirroksia jne. ja isketään ne sekametelisopaksi kirjan sivuille. Itse en niinkään perusta valokuvista sinällään, joten tykkäsin tästä ideasta. Omistin jokunen vuosi sitten laajan seinä kollaasin jonka keräsin kaikenmaailman lehdistä sun muista lappusista, junalipuista sarjakuviin. Jouduin kuitenkin ottamaan kaikki alas kun järjestin huonetta uudestaan. Tämä kirjainen on varmasti kätevämpi menetelmä kerätä kaikenlaista...ja sitäpaitsi se kulkee mukana :)Kirjan sivut ovat siis erillaisia kuviollisia ja viivallisia skräppi papereita. Kirjoja on useita "teemoja" omani on pretty style, eli tämä pinkki. Itse ajattelin ehkä sen turkoosin hankkia vielä joskus koska sen paperit vetosivat minuun myös. Kirjasen mukana tulee myös kynä, jossa on toisessa päässä liima. Itse ostin mukaan lisäksi tuollaista kivaa turkoosia Smash-teippiä, jossa on erillaisia tekstejä.Pitää myös laittaa kuvia ihanasta paperipaketista joka saapui mennä viikolla. Tämä on siis Cosmo Cricketin Jack's world-pakkaus. Mukana tulee 12 2-puoleista paperia, 1 arkki journaling kortteja, 1 arkki tarroja ja 1 reunapaperi. Normaalisti en ole kauhean sekaisten, lapsellissävyisten ja kirkasväristen papereiden ystävä, mutta olen tyytyväinen että ostin tämän. Varsinkin nuo journaling kortit on minusta ihania.
Viimeviikolla saapuivat myös Spellbindersin tags stanssi, sekä 6x6 paperikko dots&stripes paperia. Suosittelen näitä papereita kaikille, minusta ne ovat hyvä lisä melkein mihin vaan projektiin. Paperikko sisältää siis eri väreissä eri kokoisia pilkku papereita, joiden toisella puolella on vastaavan värinen raitakuvio.

3 Responses
  1. DD Says:

    Tämä skräppäys on siitä hassu juttu, että harrastin sitä n. 15 vuotta sitten ihan tajuamatta. Lukiovuosina kaikenmaailman liput, flaijerit, valokuvat, pullon korkit, jne.jne. tallentuivat mukavasti toimistokansioihin paksuille valokuvakartonkisivuille. Nyt "vanhana" näitä on kiva selta ja todeta kuinka teini on joskus ollut ;) Jos olisi silloin ollut näin paljon valinnanvaraa, kuin on nyt, niin meikäläiseltä löytyisi seinällinen muistoja ;)


  2. Danila Says:

    Totta. Itselläni on edelleen sellainen perus "joka tytön roska laatikko", jossa on kaikke silppua vuosien varrelta. Välillä olen niitä johonkin liimaillutkin, mutta jos nyt tuon hienon vihkon ansiosta saisi hieman järjestellymmin tehtyä sitä. Voisi sitten vanhana katsella :)


  3. Taava Says:

    Mä kanssa aloitin lähinnä kaikkien lippujen ja muiden keräämisen ja koristelun teinariin yli 20 vuotta sitten ja sama linja jatkuu kalenterini osalta nytkin, mutta kalenteri on kasvanut sentään A5 kokoon...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.