Adato Design
Sain viimeperjantaina taas "samoista materiaaleista"-kuoren postissa ja rupesin eilen illalla rakentelemaan siitä korttia. Materiaalit tulivat Sarilta ja olivat seuraavanlaiset:


- kohokuvioitua lilaa paperia
- beige/lila sävyistä kukkapaperia
- kullan väristä pakkausnauhaa
- kaksi stanssattua valkoista perhosta
- valkoista pakkauspaperia (englanniksi tissue paper...onkohan se sitten pakkauspaperi? noh, sellaista ohutta kuitenkin)

Kortista tuli tällainen:
Valitsin korttipohjaksi kraft värisen Jenny Bowlinin korttipohjan. Taustalle laitoin kohokuvioidun lilan paperin ja tein tuollaisen palloreunuksen Martha Stewartin leikkurilla beigestä kukkapaperista. Samaa paperia käytin myös tuon tissue paper-ruusun taustalla antamaan tukea. Ruusu on stanssattuna creatables stanssilla. Stanssasin siis 15 sellaista kukkaa ja rypistin ne sitten tuollaiseksi 3D ruusuksi. Leimasin vielä kaikkii inkadinkadoon tausta leimasimella kuviota (jossa muuten on taskukelloja ja perhosia, mutta ei sitä kukaan tiedä) dusty concor distress inkillä. Narun laitoin korostamaan tekstikaistaleen 3D efektiä tuonne reunan alle. Teksti on tehty Zing! kohojauheella. Perhoset väritin promarkereilla ja lykkäsin lilaa sticklessiä päälle.

On se vaan jotenkin vaikeampaa tehdä toisten lähettämistä materiaaleista, vaikka olisivatkin ihan omaan makuun :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.