Adato Design
Eli olisi taas yhden blogikilpailun aika. Palkintoja on tällä kertaa askartlelu tavaraa, mm. 6x6 papereita, pieni leimasin setti, WOC:kin ruusuja, kohokuviointi kansio, nauhaa jne. Paketista on kuva alla. Kilpailu alkaa NYT ja päättyy 10.5 eli kahden viikon päästä. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla alle mikä askartelutavaroiden valmistaja on sinun suosikkisi. Itse voisin sanoa, että en voisi tehdä mitään ilman DCWV papereita ja Big Shottia, joten Sizzix ja DCWV olisivat minun valintani...Lili of the Valley leimaimet tulee hyväksi kolmoseksi. Mukavaa olisi että ilmoittautuisit myös blogin lukijaksi bloglivinin tai bloggerin oman järjestelmän kautta.

Ei kun osallistumaan!


Tunnisteet: edit post
22 Responses
 1. bissecat Says:

  Heissan!
  Hieno karkki wau !Kiitos kivasta kilpailusta nämä piristää.
  Ompas vaikee kysymys Big Shottia ilman en voi olla se tärkee.Ja leimasimia ja niitä pitää olla monen sorttista huumoria,lapsellista ,vintagea ja toinen on kunnon paperi . Eli oikeastaan näitä kolmea ilman en voi ajatella kortintekoa.Ja neljäs värit rakastan promarkkereita,Ditress inkkejä ja Denwertin kaikkia kyniä.


 2. Svetlana Says:

  Olen jo jonkin aikaa sinun blogiisi lukijana ja ihailin kauniita luomuksiasi ;). Rakastan rannekoruja (myös käytän melko paljon) sinun tekemäsi ihailin äsken ihan suu auki ;)))), se niin upea, kaulakorut myös...
  Itse harrastan vain skräppäystä ja korttien tekoa - pääasiana jonkinlaisena rentoutumis keinona ;))

  tykkään todella paljon Basic Greyn merkistä, monet paperit hamstrattu omaan varastoon ;))
  enkä tällä hetkellä väritä mitään ilman PrismaColor kyniäni ;))
  melko paljon käytän myös Spellbindersin Grand Calibur konetta sekä Spellbindersin ja Mariannne stansseja, no siinä on jo neljä valmistaja ;)))


 3. Katri Says:

  Saako osallistua, vaikka onkin enemmän korupuolen ihmisiä ja kortteja syntyy vain harvakseltaan? Mitään merkkiäkään en osaa sanoa, mutta minuun vetoaa kaikki vanha. Kulunut tai uusvanha. Linnut on ihania ja kaikki kukat ja pitsit. Niillä pääsee alkuun.


 4. pikku-peikko Says:

  jaa a pistit aika pahan no ihan jos lähetään kortti pohjista ne on aika tärkeet kortteilussa itse käytän neliö korttipohjia.
  mutta tosiaan tänä päivänä bigshot on aika suuri tekiä mutta myös joitakin kuvioita leikkaan ihan askarteluveitsellä eli niitä ilman kortteilu olisi aika tylsää.hyvänä kolmosena taitaa tulla nuo pienet ruusut joilla on mukava koristella kortti.


 5. minna Says:

  En voisi kortteilla ilman leimasima ja cuttista.ja ilman illustrationin paperia en pärjää.Ja nyt sain musteen levittimiä ja distress inkin musteita.niillä taitaa syntyä nyt aika monta korttia :) Kiitos kilpailusta! herkullisen näköinen palkinto :)


 6. Tiina Says:

  Kyllä suo bigshot niin kovasti on käytössä että ehdoton suosikkini. Maja Designin paperit ovat myös kovasti mieleen...sitten tietty Distressit ja kukat.


 7. Pyjama Says:

  Ihan kuin voisi valita vain yhden! Inspiraation lähteenä 7 gypsiesin tuotteiden selailu netissä on kova juttu! Vaikka leimoja ja papereita ei älyttömästi omassa kaapissa olekaan.


 8. Misu Says:

  ProMARKER on mun suosikki tällä hetkellä. Muuta en osaa sanoa. Sillä olen tämän harrastuksen tiimoilta vielä vauvan kengissä. :D


 9. Paulette Says:

  Ihana namunen!! Voi, voi, kun on vaikea suosikkia mainita, mutta ainakin Sizziz ja tietysti Penny Blackin kisuleimat:D


 10. Henna Says:

  Mitään leikkuria en omista, joten sellaisen laitan jossain vaiheessa tilaukseen. Leimat on mun juttu ja Lily Of the Valley ehkä lemppari. Myös House Mousen leimat on hienoja. Ja tietenkin niitä papereita tarvitsee, suosikkia ei ole vielä löytynyt.


 11. jasu Says:

  Voi kuinka kauniita koruja sinulla. Esittäämääsi kysymykseen mietin että inktensen kynät ovat ne jotka tulee aina vaan kaivettua muiden kokeilujen jälkeen esille :)


 12. tuikku Says:

  Hei! Ihania koruja olet tehnyt,kunpa osaisin itsekin :) teen kortteja enimmäkseen harrastusmielessä...Magnolian leimasinkuvia tykkään käyttää korteissani ja värittelen niitä promarkereillä eli nämä kaksi ovat tämän hetken suosikkejani....


 13. Tipsutyttö Says:

  Hei! Upea palkinto sinulla :)
  En tekisi mitään ilman leimasimiani, joista mieluisimpia ovat Lilin leimat, ja niiden jälkeen tulee tietysti Magnoliat. Tottakai akvarellipuuvärit ovat sitten se kolmanneksi tärkein, eli Inktenset.


 14. Susanna Says:

  Vautsi mitä juttuja sulla on täällä, upeita vintage-koruja!! Liityin lukijaksesi, ja käyn varmasti vierailulla vastakin!
  Valmistajista suosikkini on varmaankin Tim Holtz, hänen tyylinsä on hieno. Toinen mistä pidän ovat DCWV:n paperit, aivan upeita. Kolmantena Crafty Secrets, joilla on ihania vintage- ja retrojuttuja.

  Askarteluiloa Sinulle ja kiitos tästä kilpailusta!
  Susanna


 15. anna Says:

  mun ehdottomia suosikkeja ovat doodle factoryn leimasimet ja fiskarsin uusi perhosleikkuri :D


 16. khrestel Says:

  Stansseista Sizzix, papereista Cosmo Cricket ja leimoista muhun jostain syystä uppoaa The Greeting Farm aina ja ikuisesti. Kiitos kilpailusta! :)


 17. Hely Says:

  Hei!
  Minä käytän eniten Fiskarsin Muotoleikkuri+sabluunat


 18. Puuhis Says:

  Mulla taitaa olla Perhosstanssit, Marianne Design suurta huutoa juuri nyt. Ja October Afternoonin paprut. Leimasimista diggaa sekä Timppaa että DoodleFactorya vaikka ovatkin ihan eri tyylisiä.


 19. mari Says:

  No ehdottomasti ilman leimasimia en voi olla! Niitä ei ole koskaan liikaa.


 20. Sannu Says:

  Vasta löysin blogisi. Todella upeita koruja sinulla ja korteistakin tykkään.

  Ja vielä arvontakin... :) EN yhtään osaa sanoa lempparivalmistajaa, ostan vähän sieltä ja täältä. Papermanian hinnoista tykkään ja niitä on tullut osteltua viime aikoina, jokin aika sitten oli Magnolia-kausi. Ja Big Shotin haluaisin, mutten raaski...


 21. Hei! Löysin tänne tuolta Koukussa Kortteihin sivuston kautta - ja täytyyhän tähän osallistua!
  Minä en kyllä pärjäisi ilman Distress Inkejä! Derwentin Inktense kynät ovat myös aika välttämättömiä - ainakin toisinaan. Ja sitten on tuo kuumailmapuhallin... johan siinä inspis karkaa, jos aina pitäisi odotella kaiken kuivumista - valmistajahan tuolle mun tohottimelle on Einhell... rautakauppakamaa :)


 22. Serja Says:

  Promarkerit on se tärkein ja Tim Holtzin kaikki ihanant jutut :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.