Adato Design
Pitkästä aikaa tuli tehtyä Tilda kortti. Minulla on tuo leima ollut jo jonkin aikaa, mutta vaikka olen kortteja tehnyt niin ei ole vaan tullut käytettyä leimaa kertaakaan. Nyt sitten kuitenkin päätin, että siitä leimasta tehdään nyt jotakin. Papereina tässä kortissa on S.E.I:n paperikosta erilaisia papereita. Tykkäsin tuosta liilaasta värimaailmasta, sekä paperikossa olevista helmiäiskoristepinnoista. Tilda on väritetty Promarkereilla. Distress inkkejä ajattelin tässä jossain vaiheessa kokeilla, mutta se on vaan siirtynyt kun jotenkin se tuntuu vaikeammalta kuin tussit...mutta katsotaan.

Kaikista ylpein tässä kortissa olen tuosta kukkaryppäästä. Olen sen verran minimalisti, että tuollaisenkin kukkaloiston asettaminen korttiin tuotti jonkiverran vatsanväänteitä. Tiedän, että monet laittaa puoli puutarhaa korttiin ja hienolta näyttää, mutta jotenkin minä en ole kykeneväinen vastaavaan toimintaan.

Tässä siis itse kortti:


(kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla)

Ajattelin, että voisin tässä ruveta tekemään joitain ohjeita joihinkin tekniikoihin tänne blogin puolelle. Saan sähköpostiin aina välillä kysymyksiä, että miten tuo tai tämä on tehty ja samantien sitä nyt voisi kertoa isommallekkin väestölle saman asian...jos ei muuten niin kertauksen vuoksi. Eli jos siis on jokin tekniikka tai muu kortteilluun/skräppäykseen ja miksein vaikka korutekniikoihinkin liittyvä asia josta haluaisit nähdä ohjeen niin laitappa viestiä tulemaan tähän suuntaan. Kaikkea en varmaan edes osaa, mutta yrittään voin kuitenkin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.