Adato Design
Olen tässä vähitellen lähestymässä valmistumista. Juhlta ovat joulukuun puolivälissä, mutta käytönnössä luentoja ei enää ole ollut pitkään aikaan. Tavallisesti tämä kai tarkoittaisi, että on aikaa tehdä enemmän kortteja ja muita projekteja. Minäpä kuitenkin olen niin vähä-älyinen, että ajattelin keväällä hakea yliopistoon...niinkuin tämä 3,5-vuotta ammattikorkeaa ei olisi jo riittänyt. Noh, se on se kutsumusammatin joka minua sinne vie varmaan :)

Tänään väsäilin viimeistä Sinellin marraskun DT-korttia valmiiksi. Pakettissa tulluttta tulitikkurasiaa oli kiva väsätä. Kaikki mallit tästä rasiasta on ollut jouluisia, joten minä luonteelleni tyypillisesti halusin olla se "erilainen nuori" ja väsisin tällaisen vintage henkisen ja aina takan reunalle sopivan rasian. Nyt tarvittaisiin enää se takka.Olen aivan rakastunut noihin laser leikattuihin perhosiin jotka ostin Sinellistä. Ne on ihmeen kestäviä noin hennoiksi perhosiksi. Parasta on se, että ne sopii ihan joka projektiin...onko muka sellaista korttia mihin ei voisi laittaa perhosta? Perhoset löytyy Sinellin sivuilta laittamalla hakuun koodin 800000.

Punainen on minulle sitten vaikea väri. Varsinkin sellainen perus joulunpunainen. Meillä punaiset joulupallotkin on sellaisia lähinnä magentan värisiä, enkä omista sitten yhtään sellaista peruspunaista koristetta. Pakettissa tuli kuitenkin kivoja punaisia ruutupapereita joista väsäsin tällaisen siksak kortin. Tykkään tuosta siksak tekniikasta, sillä se tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia kortin koristeluun. Timpan stanssilla leikkasin tuohon sisällä olevaan korttiin nuo "salvat" (Hardware Findigs, tuote 656632) ja kortin päälle huovasta kiekuran (Elegant Flourish, tuote 656639). Pannaksi kortin ympärille laitoin pitsiä ja koristeeksi leikkasin framelits stanssilla sydämiä (tuote 657562).Paketissa tullut Artemion joulupallo leimasin paketti oli ihana. En kuitenkaan leimannut niitä ihan perinteisesti vaan käytin vain pallon reunaa ja riipustus osaa ja leimasin pallon DCWV Tradewinds paperikon kultaisella foililla koristellulle paperille. Korttiin käytin myös Sinellin paketissa tullutta tumman sinistä pallopaperia, joka oli juuri omaan makuuni. Tästä tuli taas sellainen ei niin perinteinen joulukortti.

Tunnisteet: , , , edit post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.