Adato Design
Olen tilannut viimekuun aikana muutamia paketteja sieltä sun täältä. Hieman jo viimeviikolla mietin että missäköhän ne on kun ei rupea kuulumaan. Maanantaina ei tullut mitään postia ja rupesin tosissani huolestumaan. Tänään sitten menin luukulle ja meinasin nauruun kuolla, kun näin jo luukulle kävellessäni, että juu-u...on postia. Postipoika oli hienosti järjestellyt 8 pakettiani luukkuun, mutta ei silti ollut saanut kantta ihan kiinni asti. Onneksi meidän jakaja on jo tottunut että meille tulee paljon pikkupaketteja, enkä pistä pahakseni vaikka niitä vähän järjesteltäisiin enemmänkin :)

Tässä siis niiden pikkupakettien sisältöä...terveisiä vaan meidän postimiehelle!


Ensin leimasimia. KK foorumilta ostin tuon greeting farm paketin, joka oli kyllä ihana ja vielä ihan uusi (kuvittelin ostavani käytetyn). Gorjuss tytöt uusimmasta kokoelmasta saapuivat Quixoticpaperieesta. Leimasin jo tuon tytön ja ketun puun alla ja on se vaan ihana. Siitä teen paljon joulukortteja.Tuli ostettua myös noita tylliruusuja lisää JoannaSheeniltä. Ovat ehkä minulle hitusen liiankin punaisia, mutta meinasin että laitan vähän timpan distressiä päälle niin eiköhän se rupea jo sopimaan minunkin kortteihin. Muutama paketti primankin kukkia rantautui ale myynnistä tänne Suomen kamaralle.


Leimasin tyynyjä ja glitteriä. Olen noista timpan inkeistä yrittänyt etsiä sellaista vanhaa roosaa, toivottavati tuo nyt olisi sellainen.


Ja vielä nämä. Ihan pakko oli minunkin sortua tuohn doily lace lävistimeen, kun olen sitä muutamissa blogeissa nähnyt ja on se vaan hieno. JoannaSheeniltä tuli myös uusi tuollainen Cheery Lynn Designin doily stanssi...mitä sille ensimmäiselle kävi?....siitä pidempi juttu sitten myöhemmin :)1 Response
  1. Sannu Says:

    Ihania, en o ennen noita Gorjuksia nähnyt, mutta nyt on pakko hankkia itellekin muutama. Kiva, kun kerroit mistä niitä saa (tili kiittää myös). :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.