Adato Design
Yksi syy, miksi blogissani on ollut hiljaista tämän heinäkuun on se, että osallistuin Sinellin DT-hakuun ja sain yllätyksekseni kuulla, että olen yksi niistä kymmenestä joka valittiin toiselle kierrokselle, 64 osallistujan joukosta. Postiluukkuuni kolahti kirje reilu pariviikkoa sitten, joka sisälsi erillaisia kortti materiaaleja. Tehtävänäni on valmistaa materiaaleja hyväksikäyttäen 1-3 korttia.

Valehtelisin, jos väittäisin, että materiaalit eivät olleet minulle haasteelliset. Olen suuri Tatty Teddyn ystävä ja omistan monta pehmonalleja ja sarjan muita eläimiä, mutta pastellin sävyiset paperit, rusetit, nauhat jne. eivät kuulu normaaliin kortinteko varastooni, kun hyvin pienissä määrin. Sain aluksi hienoisen paniikki kohtauksen, kun huomasin ettei paketissa ole mitään mustaa, harmaata, vanhaa roosaa tai lilaa. Kun ylidramaattisesta reaktiostani olin selvinnyt aloin suunnittelemaan omia materiaaleja yhdistellen kortteja, ja huomasin, että ihan kivoja yhdistelmiä alkoi syntyä. Loppuen lopuksi, täytyy sanoa, että on hienoa joutua joskus haasteen eteen. Niissä tilanteissa pystyy ajattelemaan sen oman pienen laatikon ulkopuolella ja varmasti tulevaisuudessa uskallan ostaa vastaavia materiaaleja, enkä aina turvaudu siihen tuttuun ja turvalliseen.

Sinellin paketissa oli aivan uskomattoman ihana puukantainen Tatty Teddy-leimasin, joita voi ostaa Sinellin verkkokaupasta. Tatty Teddy leimasimet ovat siitä ihania, että nallesta voi helposti tehdä joko pojan tai tytön ja vaihtelemalla paikan, tassujen ja nenän väriä saa nallelle monenlaisia eri ilmeitä.

Mutta sitten itse kortteihin...

Materiaalit: Sinelli

Tämä ensimmäinen on nyt sitten sellainen poika-nalle kortti. Nallen päässä oleva paikka, tassut ja nenä kimmeltää kauniisti, mutta se ei ikävä kyllä näy kuvassa. Nalle on väritetty Promarkereilla ja leimattu Mementon London Fog musteella. Kukat värjäsin itse sävyyn sopivaksi ja lisäsin niihin sticklessiä. Iso haaraniitti on myös Sinellin lähettämistä materiaaleista, niitä löydät täältä. Taustalla olevan pilkku paperin pistin läpi Big Shotistani ja kohokuvioin paperin yläosan. Materiaalien mukana oli myös valkoista korttipahvia josta päätin Tattered Angels maskien avulla tehdä itse kuvio paperit kortin sisään. Värinä olen käyttänyt tumbled glass-distress mustetta.

Materiaalit: Sinelli

Toisessa kortissa nalle on luonnollisesti sitten tyttö. Päässä olevan paikan, tassut ja nenän päätin tuoda esiin käsittelemällä ne glossy accentillä. Tätä korttia tehdessä jaksoin kaivaa esiin myös ompelukoneen ja tikkasin siksakit kortin reunohin. Taustapaperille leimasin isoja damask kuvioita versamarkilla jotka kohokuvioin kirkkaalla kohojauheella, niin että ne eivät peitä paperin väriä, mutta antavat sille tekstuuria ja kiiltävät kauniista valossa. Sinellin lähettämiä papereita hyväksikäyttäen leikkasin erikokoisia kukkia Tim Holtzin Tattered Florals stanssilla, jotka sitten kasasin yhdeksi kukaksi haaraniitin avulla ja käsittelin "jää hileillä". Lisäksi tein hattuneulasta kukkaan koristeen Swarovskin kristalleista. Kortin sisäosa on myös koristeltu maskien avulla, mutta aurinko kerkesi mennä pilveen ja rupesi ukkostamaan ennenkuin kerkesin päästä kuvausprosessissa sisäosaan asti :)
3 Responses
  1. Tankku Says:

    Meinasinkin facessa onnitella Sinellin Dt-mahdollisuudesta, mutten muistanut - joten teen sen täälä: ONNEA!  2. Danila Says:

    Kiitos Tankulle onnitteluista. Katsotaan nyt miten käy :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.