Adato Design
Olen todella huono tekemään miehekkäitä kortteja. Sellaiset semi miehekkäät, eli naisille tarkoitetut, mutta ei yhtään epäromanttiset ja rimpsuiset kortit onnistuu kyllä, mutta ne oikeasti miehille tarkoitetut ei tahdo ikinä onnistua. Nyt oli kuitenkin pakko tehdä kortti miehellä, joten rupesin selaamaan paperivalikoimaani. Tajusin että eihän minulla ole yhtään paperikko, joka olisi tarkoitettu miesten kortteihin tai jossa olisi miehisiä sävyjä. Käteen osui sitten Making Memmories Stella Rose- Hattie 6x6 paperikko jonka ostin joku aika sitten Paperellasta. Vaikkakin hyvin naisellinen ja jopa romanttinen paperikko onkin, sain sieltä kaivettua muutamia papereita jotka näyttivät jollain tasolla maskuliinisilta toisiinsa yhdistettynä.

Kuvaksi heitin tällaisen sohvaperuna kuvan jonka olen joskus saanut leimakuva vaihdossa, muistaakseni Bisseltä. En tietenkään itse omista yhtään miesten kortteihin sopivia leimoja. Muistaakseni myös teksti on samasta osoitteesta.

Sohvaan halusin jonkin kuvion joten piirsin leiman läpi voipaperille ja jäljensin siitä sitten tuolle vihreälle raitapaperille, ja leikkasin sen irti. Rypistin paperin ensin hieman, niin sain sohvan oikein kuluneen näköiseksi, kuten sohvaperunalla kuuluukin olla. Kortin toinen reuna jäi hieman orvoksi joten siihen sidoin vielä muutaman kiepin vaaleansinistä Bakers Twinea.

Ehkä tämä nyt ei ole ihan super maskuliininen, mutta ainakin yritin parhaani.2 Responses
  1. DD Says:

    Tämä on aivan mahtava idea! Tosimiehille on tosiaan vaikea löäytää mukavaa korttia, tämän valitsisin aivan varmasti!


  2. Adato Design Says:

    Kiitos kommentista :) Tosiaan oli hieman haasteellinen aihe minulle, mutta nyt kun sain aikaiseksi niin voisi näitä toistekkin tehdä.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.