Adato Design
Eli blogi arvonta olisi taas täällä. Tällä kertaa arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1) Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tähän viestiin

2) Kommentti saa olla mitä vain, mutta kaipailisin mielelläni palautetta sivujen uudesta ulkoasusta. Palaute voi olla positiivista tai negatiivista ja koskea ulkoasua tai sivujen toimivuutta. Voit myös kommentoisa jotakin valmistamaani korua tai korttia.

3) Voittajan tulee olla ilmoittautunut blogini lukijaksi voittaaksen palkinnon ja ottaa yhteyttä sähköpostiini 2vk kuluessa kilpailun päättymisestä palkinnon lunastamiseksi.

4) Arvonta alkaa nyt ja päättyy 10.6.2011

5) Palkintona on mukava skräppäys/kortinteko paketti

TAI

6) Palkinnon voi niin halutessaan vaihtaa vastaavan arvoiseen helmi/korun valmistus yllätyspakettiin, joka tulee siis koostumaan helmistä ja koruosista jne.
Paketti sisältää muun muassa:

- rub ons arkki
- basic grey nappi paketin
- aakkos tarroja
- K & Co. kangas haaraniitti paketin
- kukka tarroja
- leimaisn paketin ja musteen
- kuituja
- paperi kukkia
- die cutteja, pahvikuvioita ja muita koristeita :)
26 Responses
 1. Pirita Says:

  Hep hep, mukana arvonnassa! Ihana uusi ulkoasu, pirteä eikä ole liikaa sälää vaan sopivasti. Tykkään! Nuo herkät mv korvikset oli suloiset, kauniita olivat muutkin korut! :) mielläni ottaisn helmiyllärit jos arpaonni suosii.


 2. Täällä mukana! Kivahan tuo tausta on, mutta jos suot anteeksi niin ei yhtään sun näköinen eikä sun värinenkään:) Jotain lilaa ja sellaisia viileitä värejä puuttuu ja muutama kimallus ja sellaisia pikkusäteitä :D Sitten tietäisi kenen sivustosta on kyse ;)


 3. Paulette Says:

  Mukaan minäkin! Sinun blogisi on mulle ihan uusi, vai vainko ulkoasu, en tiedä....pitää tulla uudemman kerran tutustumaan, nyt ei ole aikaa... Mutta ensi silmäyksellä näyttää kiinnostavalta:D


 4. bissecat Says:

  Tykkäsin sun edellisestä ulkoasusta tosi kovasti.Nää ehkä kyllä selkeemmät ja tosi kiva esim.tio kuva ja viisaus tuossa sivussa.Upeita kortteja olet tehnnyt edellisen käyntini jälkeen.Tykkään kovasti sun tekemistäsi koruista muistan sellaisen sormuksen missä oli siivet-
  Olen jo lukijasi tietysti.Laitan tän myös sivupalkkiini että tänne löytää lisää ihmisiä.Kevätterveisin.


 5. Sannu Says:

  Tykään tästä uudesta ilmeestä, mutta sivujen uudistumisen myötä en päässyt sivuillesi enää blogini kautta, näyttää siltä, että viimeisin päivitys olisi ollut ties koska, enkä ollut tajunnut tulla katsomaan tekemiäsi ihanuuksia. Ihanaisia juttuja olit taas tehnyt, mutta suosikkejani taitavat olla taidokkaat steampunkkisi.


 6. AN Says:

  Kaunis ja tyylikäs blogi!
  Mukana arvonnassa kesän kunniaksi tietysti!
  Ja paprtiaskarteluun tarkoitettu paketti olkisi mieluinen--
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle!


 7. Tiina Says:

  Selkeä ja helppolukuinen blogi! Kauniita kortteja olet tehnyt ja lisää jäämme odottelemaan :)


 8. marjo Says:

  Hienot sivut, rauhalliset, toimii ! jos arpa suo, helmet minulle tuo!


 9. PiHi Says:

  Ulkoasu on minusta toimiva ja selkeä. Tosi hieno paketti sinulla arvottavana. Toki tahdon mukaan arvontaan :)


 10. No ilman muuta mukaan arvontaan, ja jos onni potkaisee, niin korutarvikkeita mieluusti, kiitos ;).

  Sivujesi ilme on selkeä, reipas, nuorekas ja pirteä - sanalla sanoen erinomainen! Värimaailmakin on onnistunut ja kesäisen raikas. Ja hyvin toimii myös käytännössä :)


 11. Heidi Says:

  Arvontaan minäkin mukaan!
  Tykkään tästä nykyisestä ulkoasusta paljon, selkeä ja muutenkin värimaailma on kohdillaan.


 12. Snowie Says:

  Ihanat sivut on! Pakko myöntää, että kun näin ensimmäistä kertaa kuvan tuosta Keijutytöstä, luulin että se on ihan itse piirretty :D


 13. anna Says:

  mukaan arvontaan tottakai :) kiva ja pirtsakka ulkoasu :) joku toinenkin oli kommentoinut, että blogisi ei enää näytä päivittyvän "listoille", mulla sama juttu :) pitää sitten itse käydä nyt aktiivisemmin kurkkimassa ;)


 14. Miina Says:

  Osallistun minäkin :) Tosi hyvän näköinen tausta ja muukin ulkoasu! :)


 15. Adato Design Says:

  Ongelma tuosta päivitysilmoitusten puuttumisesta osalta lukijoista on tiedossa ja sitä on yritetty korjailla. Johtunee osoitteen muutoksesta. Mikäli haluaa päivitykset ja jaksaa nähdä hieman vaivaa voi ilmoittautua lukijaksi uudelleen niin alkaa toimia. Näin on muutama lukijani tehnyt. Mutta yritän saada asian muutoinkin korjattua.


 16. DD Says:

  Muut edellä ja minä perässä ;) Tämä uudistus on mielestäni hieno, kuitenkin tuntuu, että pidin siitä vanhasta enemmän, se oli mielestäni selkeämpi. Toisaalta tämä on niin paljon erilaisempi, että voi olla tottumiskysymyskin. Ja tuolla vanhemmassa postauksessa, tuo sinun työhuoneesi, oih niin ihanan siisti ja siellä on varmasti todella mukava tehdä!


 17. Mari Says:

  Mukana oon jos nyt vaan onnistuin itseni lukijaksi kirjaamaan. :D Ihanat nää uudet sivut. Selkeät. :) Vaikka helmeily onkin lähellä sydäntä, skräppäyspaketti kutkuttaisi mieltä. :)


 18. Saila Says:

  Löysin sivusi vasta viikon sisällä joten en voi verrata, mutta pidän sivujen väristä. Ne toivottavat minut tervetulleeksi. Sivuilta on myös helppo löytää etsimänsä. Toivoisin että liittäisit sivusi blogilista.fi niin voisin lisätä sivun suosikkeihini.


 19. Tinjami Says:

  Minä myös, kun kerran muutkin. :) Siis arpajaisiin osallistun helmien toivossa.

  Sivut ovat kauniit, pidän itse kovasti tyylistä ja vaaleista väreistä. Aiempaa en nähnyt, joten en pysty vertaamaan.


 20. Hely Says:

  Mukaan Arvontaan
  sivut ovat nätit.


 21. Sari Witick Says:

  Mukana arvonnassa :) Selailin blogiasi ja oli "järkevä" tarkoitan ettei mitään ylimääräistä, muutamaa askarretta ja niitten työskentelytilaa kävin ihailemas, itellä ku on vain pieni nurkkaus mis työskennellä :D


 22. Marita Says:

  Kaunis hillitty blogipohja ja hienoja koruja.


 23. Sarska, Says:

  Kauniit sivut sulla :)


 24. Riikka Says:

  Kaunis on tää blogi pohja ja tykkään tosi paljon sun korteista ja koruista. Tunnisteetkin on selkeitä, ja tuo you might also like on hyvä lisä. Toimiva blogi! Jaa..paitsi.... Ota pois toi sanavahvistus niin tulee enemmän kommentteja :) Ainaki minä ja tiiän et moni muukin jättää väliin kommentoimatta ku tuo sanavahvistus tulee. Ja välillä siitä on tosi vaikee saada selvää... Mukavaa kesää!!


 25. sähköpää Says:

  hei vaan,

  nämä sivut vaikuttaa selkeämmiltä kuin ne edelliset :) onnittelut uudesta ulkoasusta!


 26. Piijuli Says:

  En löytänyt mun kommenttia tosta yltä.. Googletili on tökkinyt ja ilmeisesti hävittäny mun kommentin kokonaan :/

  Tykkään sivun värisävyistä. Kiva blogi muutenkin!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.