Adato Design
Eilen saapui ihana paketti, mutta odottelin vielä tämänkinpäivän postin saapuvaksi kun laskeskelin että pitäisi tulla muutakin kivaa ja kaveri lupaili Sinellin tuliaisia. Kaikenlaista kivaa sieltä sitten tulikin.

Tässä ensin Joanne Sheenin antamia:


Tässä ovat loput Promarkerit jotka aion ostaa. Pidin itselläni tarkan rajan, että ei tule ihan jokaista väriä ostettua. Nyt olen värikartaani tyytyväinen ja ostelen sitten seuraavaksi tuplia varoiksi muutamista lemppareista.


Sitten tällaiset saapuivat myös Englannin kamaralta:Sitten olisi vielä Sinellin tuliaisia ja paketti Ameriikoista yhdistettynä yhteen kuvaan:


Ostin siis tuollaisen tan embossaus maton, kumma kyllä en ole sellaista aikaisemmin omistanut. Sitten tuli ihana Spellbindersin eyelet square stanssi. Sama löytyy myös pyöreänä ja se on ollut ahkerassa käytössä. Ja mitä tämä postaus olisi ilman DCWV papereita?...Ei yhtään mitään. Siis kaksi paperikkoa; Natural ja Latte.

Tuossa Naturalissa oli kyllä todella kauniita papareita ja ihana tuollainen foili suurimmassa osassa. Olis siellä myös niitä minulle haastavimpiakin papereita, mutta kaikki kuitenkin kauniita. Tässä lähikuva myös IHANASTA Natural paperikon valkoisesta paperista kuparihtavan oranssilla foil ruusulla, sekä sellainen hieman haastavampi versio, pallot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.