Adato Design
Sain tänään siivottua askertelu tilaani hieman ja ajattelin että kun se kerrankin näyttää siltä että sen kehtaa näyttää niin napataanpa muutama kuva samalla. Tilaa nyt ei ole tietenkään koskaan liikaa, mutta onhan minulla kuitenkin ihan kivasti paikkoja mihin tunkea tavaraa. Eksyin tässä muutama päivä sitten ulkomaiseen blogiin jossa skräppääjällä oli askertelu asunto...siis ihan oikea erillinen asunto askartelua varten. Mietin itsekseni, että ehkä siinä vaiheessa kun tarvitsen erillisen asunnon askarteluharrastukselleni, en tee sitä enää harrastukseksi ja on aika lopettaa :)


Huoneessani on ikävä kyllä valkoiset seinät ja se johtuu ihan siitä, että omin sen askartelu tarkoitukseen vasta puolisen vuotta sitten ja olimme silloin jo päättäneet muuttaa kesällä 2012, joten jätin tietoisesti seinät maalaamatta ettei sitten muuttaessa tarvitse ruveta uudelleen maalaamaan (uuteen huoneeseen haluan sitten turkoosin seinän). Joitain olen kuitenkin yrittänyt seinillä räpeltää, jotta ei olisi niin sairaalan näköinen, joten löytölaarin seinätarra löytyy.

Vastakkaisen seinän sinisissä laatikoissa on distress inkit, akryyli blokit, die cutit, liimat ja kaksipuoleiset tarrat jne. omissa laatikoissaan. Hyllyhkössä on alaosassa valkoisia laatikoita (ei näy kuvassa) joissa on nauhat, kukat, 12x12 yksiväriset kartongit ja sekasälä omissa laatikoissaan. Big shotin alla olevaan tyhjään paikkaan (samanlainen avohylly) kuuluu postin kyydissä oleva uusi paperi leikkuri joka saapunee ensiviikolla.Pöydälle kerääntyy väkisin kaikenlaista "tarpeellista", joka pitää olla kädenulottuvilla kokoajan. Kynät sun muut ovat tuollaisessa aterinten kuivatus telineessä ja paju kori pitää sisällään päivittäin käytössä olevat musteet: mementon mustan, stayz on mustan ja ruskean, versa fine mustan, colorboxin chesnutroan ruskean ja versamarkin, sekä teppi rollerin sun muuta.


Kaapin sivussa on koukkuja joissa roikkuu kaikkenlaista sekalaista 5cm hopeisissa renkaissa. Avaamattomat bling ja tarrapaketit, rub onsit jne. ohella renkaisssa roikkuu osa spellbinderseista sarjoittain jokainen omissa renkaissaan. Näille pitää keksiä joku järkevämpi menetelmä, mutta olen tähän tyytyväinen ainakin hetken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.