Adato Design
Sinellin DT-paketti tammikuussa oli hyvin ystävänpäivä teemainen ja ystävän päivä juttuja siitä toivottiinkin. Olin tuossa leikkauksessa kuun alussa, jonka vuoksi tuli näiden kanssa loppuen lopuksi vähän kiire, eikä nämä nyt juuri ole parhaimpia töitäni, mutta tässä tuleepi.

Ensin tein tällaisen vintage kortin. Paketissa tuli todella ihania 12x12 papereita, jotka olivat todella vintagehtavia varsinkin kun laittoi vähän distressiä reunaan. Mukana oli myös saman kokoelman rub onsseja, sekä ihania glossy haaraniittejä.


Kortin sisäosan koristelin ihanilla Papermanian uusilla cling leimasimilla maskauksen avulla.


Toiseen korttiin leikkasin Timpan stanssilla paketissa olleista kankaista kukkasen, jonka kasasin kokoon ihanan glossy haaraniitin avulla.



Ja viimeiseksi ompelin kaksi tällaista pikkusydäntä, jotka voi antaa vaikka ystävänpäivä lahjaksi karkkipussin kera :)

Adato Design
On siitä vähän aikaa kun olen täällä tai ylipäätään missään julkaissut koruja. Niitä on kuitenkin hitaasti mutta varmasti syntynyt aina välillä. Olen tykästynyt tähän hieman victoriaaniseen romanttiseen steampunk tyyliini ja taidan pitäytyä siinä pitkällä tähtäimellä. Näissä koruissa on vaan yksi vika; yhden tekemiseen menee ainakin kuukausi. Eilenkin tuijotin yhtä tuotosta tuntitolkulla ja mietin, että laitanko tähän nyt nämä vai nämä siivet ja olisiko hopean väriset sittenkin paremmat. Nämä ei siis oikein sovellu heikkohermoisille...ei tehtäväksi, eikä pidettäväksi.

Hyvää palautetta olen näistä saanut ja myyntiin niitä on pyydetty useasti. Luulen, että laittelen niitä nyt muidenkin saataville kun tähän mennessä olen tehnyt niitä vain itselleni. Esim. aiemmin esittelemäni "Aika lentää" koru on saanut hyvää palautetta ihan tuntemattomiltakin ihmisiltä. Täytyy sanoa, että se on sellainen "conversation piece", koska se on aika näyttävän kokoinen.

Mutta sitten näihin uusiin. Mikään näistä ei ole kovin pieni, mutta tuo viimeinen on varmasti yli 10cm pitkä ja vaatii jo vähän enemmä rohkeutta pitää yllä.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.