Adato Design
Olen todella huono tekemään miehekkäitä kortteja. Sellaiset semi miehekkäät, eli naisille tarkoitetut, mutta ei yhtään epäromanttiset ja rimpsuiset kortit onnistuu kyllä, mutta ne oikeasti miehille tarkoitetut ei tahdo ikinä onnistua. Nyt oli kuitenkin pakko tehdä kortti miehellä, joten rupesin selaamaan paperivalikoimaani. Tajusin että eihän minulla ole yhtään paperikko, joka olisi tarkoitettu miesten kortteihin tai jossa olisi miehisiä sävyjä. Käteen osui sitten Making Memmories Stella Rose- Hattie 6x6 paperikko jonka ostin joku aika sitten Paperellasta. Vaikkakin hyvin naisellinen ja jopa romanttinen paperikko onkin, sain sieltä kaivettua muutamia papereita jotka näyttivät jollain tasolla maskuliinisilta toisiinsa yhdistettynä.

Kuvaksi heitin tällaisen sohvaperuna kuvan jonka olen joskus saanut leimakuva vaihdossa, muistaakseni Bisseltä. En tietenkään itse omista yhtään miesten kortteihin sopivia leimoja. Muistaakseni myös teksti on samasta osoitteesta.

Sohvaan halusin jonkin kuvion joten piirsin leiman läpi voipaperille ja jäljensin siitä sitten tuolle vihreälle raitapaperille, ja leikkasin sen irti. Rypistin paperin ensin hieman, niin sain sohvan oikein kuluneen näköiseksi, kuten sohvaperunalla kuuluukin olla. Kortin toinen reuna jäi hieman orvoksi joten siihen sidoin vielä muutaman kiepin vaaleansinistä Bakers Twinea.

Ehkä tämä nyt ei ole ihan super maskuliininen, mutta ainakin yritin parhaani.



Adato Design
Juhannus kai meni jo, mutta toivottelen silti hyvää juhannusta kaikille. Itselleni juhannus on moninkerroin juhlan aihe, sillä täytin eilen vuosia. 23 tulee täyteen. En ole oikein saanut mitään viikonlopun aikana aikaiseksi, joten ajattelin että kuvaan teille saamani synttäri ruusut, on sitten ainakin jotain kaunista katseltavaa täälläkin.



Adato Design
Ostin Paperinauhasta -15% alen aikana ihania October Afternoon The Trift Shop-papereita. Normaalisti en tykkää keltaisesta juurikaan, mutta nämä paperit on niin ihania, että kaikki värit kelpaa. Eilen hieman kokeilin papereita ja tein tällaisen kortin. Pohjimmainen teksti paperi on myös October Afternoonia, samoin Tim Holtzin stanssilla leikattussa kukassa käytetyt paperit. Mustavalkoisessa pallonauhassa oleva viesti on leikattu Nellie Snellen stanssilla. Kortissa olevat lipukkeet ovat ihanasta October Afternoonin The Thrift Shop tarra-arkista. Kraftin Kimmei tyttö on väritetty Promarkereilla.

Tämä on minusta hyvä kortti sekä pahimmalle vihamiehelle, että sille parhaalle ystävälle, jolla on hyvä huumorintaju :)




Adato Design
Joku on saattanut kuullakkin näistä uusista K & Company Smash bookeista. Näin niistä mainosvideon YouTubessa ja tottakai sellainen oli sitten jostain metsästettävä. Smash bookin idea on siis samanlainen kuin alkuperäinen skräppäyksen idea, eli kerätään kaikkea mitä nyt vaan voi kirjan sivuille liimata arkielämän varrelta; elokuva- ja konsertti lippuja, söpöjä kuvia, piirroksia jne. ja isketään ne sekametelisopaksi kirjan sivuille. Itse en niinkään perusta valokuvista sinällään, joten tykkäsin tästä ideasta. Omistin jokunen vuosi sitten laajan seinä kollaasin jonka keräsin kaikenmaailman lehdistä sun muista lappusista, junalipuista sarjakuviin. Jouduin kuitenkin ottamaan kaikki alas kun järjestin huonetta uudestaan. Tämä kirjainen on varmasti kätevämpi menetelmä kerätä kaikenlaista...ja sitäpaitsi se kulkee mukana :)



Kirjan sivut ovat siis erillaisia kuviollisia ja viivallisia skräppi papereita. Kirjoja on useita "teemoja" omani on pretty style, eli tämä pinkki. Itse ajattelin ehkä sen turkoosin hankkia vielä joskus koska sen paperit vetosivat minuun myös. Kirjasen mukana tulee myös kynä, jossa on toisessa päässä liima. Itse ostin mukaan lisäksi tuollaista kivaa turkoosia Smash-teippiä, jossa on erillaisia tekstejä.



Pitää myös laittaa kuvia ihanasta paperipaketista joka saapui mennä viikolla. Tämä on siis Cosmo Cricketin Jack's world-pakkaus. Mukana tulee 12 2-puoleista paperia, 1 arkki journaling kortteja, 1 arkki tarroja ja 1 reunapaperi. Normaalisti en ole kauhean sekaisten, lapsellissävyisten ja kirkasväristen papereiden ystävä, mutta olen tyytyväinen että ostin tämän. Varsinkin nuo journaling kortit on minusta ihania.




Viimeviikolla saapuivat myös Spellbindersin tags stanssi, sekä 6x6 paperikko dots&stripes paperia. Suosittelen näitä papereita kaikille, minusta ne ovat hyvä lisä melkein mihin vaan projektiin. Paperikko sisältää siis eri väreissä eri kokoisia pilkku papereita, joiden toisella puolella on vastaavan värinen raitakuvio.

Adato Design
Sain viimeperjantaina taas "samoista materiaaleista"-kuoren postissa ja rupesin eilen illalla rakentelemaan siitä korttia. Materiaalit tulivat Sarilta ja olivat seuraavanlaiset:


- kohokuvioitua lilaa paperia
- beige/lila sävyistä kukkapaperia
- kullan väristä pakkausnauhaa
- kaksi stanssattua valkoista perhosta
- valkoista pakkauspaperia (englanniksi tissue paper...onkohan se sitten pakkauspaperi? noh, sellaista ohutta kuitenkin)

Kortista tuli tällainen:




Valitsin korttipohjaksi kraft värisen Jenny Bowlinin korttipohjan. Taustalle laitoin kohokuvioidun lilan paperin ja tein tuollaisen palloreunuksen Martha Stewartin leikkurilla beigestä kukkapaperista. Samaa paperia käytin myös tuon tissue paper-ruusun taustalla antamaan tukea. Ruusu on stanssattuna creatables stanssilla. Stanssasin siis 15 sellaista kukkaa ja rypistin ne sitten tuollaiseksi 3D ruusuksi. Leimasin vielä kaikkii inkadinkadoon tausta leimasimella kuviota (jossa muuten on taskukelloja ja perhosia, mutta ei sitä kukaan tiedä) dusty concor distress inkillä. Narun laitoin korostamaan tekstikaistaleen 3D efektiä tuonne reunan alle. Teksti on tehty Zing! kohojauheella. Perhoset väritin promarkereilla ja lykkäsin lilaa sticklessiä päälle.

On se vaan jotenkin vaikeampaa tehdä toisten lähettämistä materiaaleista, vaikka olisivatkin ihan omaan makuun :)
Adato Design
Blogi kilpailu on taasen päättynyt. Tällä kertaa voittajaksi selviytyi...


7. kommentoija:


"Tiina sanoi...

Selkeä ja helppolukuinen blogi! Kauniita kortteja olet tehnyt ja lisää jäämme odottelemaan :)"


Onnea Tiinalle, otathan yhteyttä meiliini osoitteen kera!


Seuraava blogi arvonta sitten syksymmällä taasen.

Adato Design
Eli blogi arvonta olisi taas täällä. Tällä kertaa arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1) Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tähän viestiin

2) Kommentti saa olla mitä vain, mutta kaipailisin mielelläni palautetta sivujen uudesta ulkoasusta. Palaute voi olla positiivista tai negatiivista ja koskea ulkoasua tai sivujen toimivuutta. Voit myös kommentoisa jotakin valmistamaani korua tai korttia.

3) Voittajan tulee olla ilmoittautunut blogini lukijaksi voittaaksen palkinnon ja ottaa yhteyttä sähköpostiini 2vk kuluessa kilpailun päättymisestä palkinnon lunastamiseksi.

4) Arvonta alkaa nyt ja päättyy 10.6.2011

5) Palkintona on mukava skräppäys/kortinteko paketti

TAI

6) Palkinnon voi niin halutessaan vaihtaa vastaavan arvoiseen helmi/korun valmistus yllätyspakettiin, joka tulee siis koostumaan helmistä ja koruosista jne.




Paketti sisältää muun muassa:

- rub ons arkki
- basic grey nappi paketin
- aakkos tarroja
- K & Co. kangas haaraniitti paketin
- kukka tarroja
- leimaisn paketin ja musteen
- kuituja
- paperi kukkia
- die cutteja, pahvikuvioita ja muita koristeita :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.