Adato Design
Kuvailin tänään myyntiin suuren kasan valmistamiani koruja, jotka löytyvät täältä. Mikäli joku koruista kiinnostaa kannattaa kysellä lisää sähköpostilla. Tässä muutama maistiainen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Adato Design
Tein tässä muutaman kortin ja oli pakko kokeilla tällaista runsaampaa versiota kerran. Kortti on myös hieman isompi 6x6 tuumainen eli 15x15 senttiä. Tuohon kokoon mahtuu jo hieman enemmän tavaraa. Vastaavanlainen vaaleansävyinen on tuloillaan, mutta laappasin lumiefekti purkkini viimeiset yhteen toiseen korttiin, joten joudun odottelemaan paperellasta uutta purkkia ennenkuin saan sen valmiiksi.

Vähään aikaan en ole myöskään ottanut makro objektiivilla kuvia joten pakko oli tuo glitteri kuvata oikein super läheltä ihan vaan kokeillakseni että miltä se näyttää...ja kivaltahan se näyttää muurahaisperspektiivistäkin.








Adato Design
Ostin joskus aikaa sitten KK:n foorumilta tällaisen Kraftin Kimmie leimasimen ja olen sitä aika ahkerasti käyttänyt. Väri yhdistelmät rupesivat jo loppumaan joten päätin, että kokeillaan miltä tämä neiti näyttäisi musta-valkoisena...tai oikeastaan harmaana. Omistan 5 harmaan tussin setin Promarkereita ja niillä olen tämän tehnyt (Cool Grey 1-5), olisi ollut hienoa jos olisi ollut vielä Ice grey sarjakin niin olisin saanut hieman vaihtelua ja syvyyttä lisää, mutta niitä ei nyt tähän hätään löytynyt, joten näillä mennään.







Viimeviikolla saapui myös muutamat ostokset. LOTV leimasimia tuli muutamia, sekä ihana nappipaketti, jonka kuvasin vain ihan inspiraatioksi.




Blogiini on tulossa myös uusi kilpailu jossa on oikein mukava palkintokin, eli kannattaa käydä ahkerasti paikanpäällä ja kommentoida ahkerasti :)
Adato Design
Kortteja on valmistunut tasaiseen tahtiin, niiden kuvaaminen taas on jäänyt vähän vähemmälle. Tässä olisi nyt kuitenkin yksi eilen valmistunut yksinkertainen kortti. Ostin paperellasta MME Stella Rose- Hattie lehtiön 6x6 papereita, joista tämä kortti on kokonaisuudessaan koottu. Hiirikuva on tietysti House Mouse leima, joka saapui Joanne Sheeniltä viikon alussa. Erityisen tyytyväinen olen tuohon vaahtokarkku pussin oranssiin, jotenkin sen valot ja varhot onnistui mukavasti...ehkä osaan jo vähän käyttää sitä blederiäkin paremmin.

Sain meiliä promarkereideni säilytyksestä ja ikäväkseni täytyy vastata että tällä hetkellä ne on säilytettynä yhdessä isossa pahvisessa rasiassa, joka ei ole millään lailla käytännöllistä. Tilasin kuitenkin enoltani niile säilytystelineen, joss on paikka jokaiselle kynälle erikseen, laittelen sitten siitä kuvaa kun se joskus valmistuu.

Mutta tässä olisi tällä kertaa tämä kortti.

Adato Design
Sain tänään siivottua askertelu tilaani hieman ja ajattelin että kun se kerrankin näyttää siltä että sen kehtaa näyttää niin napataanpa muutama kuva samalla. Tilaa nyt ei ole tietenkään koskaan liikaa, mutta onhan minulla kuitenkin ihan kivasti paikkoja mihin tunkea tavaraa. Eksyin tässä muutama päivä sitten ulkomaiseen blogiin jossa skräppääjällä oli askertelu asunto...siis ihan oikea erillinen asunto askartelua varten. Mietin itsekseni, että ehkä siinä vaiheessa kun tarvitsen erillisen asunnon askarteluharrastukselleni, en tee sitä enää harrastukseksi ja on aika lopettaa :)


Huoneessani on ikävä kyllä valkoiset seinät ja se johtuu ihan siitä, että omin sen askartelu tarkoitukseen vasta puolisen vuotta sitten ja olimme silloin jo päättäneet muuttaa kesällä 2012, joten jätin tietoisesti seinät maalaamatta ettei sitten muuttaessa tarvitse ruveta uudelleen maalaamaan (uuteen huoneeseen haluan sitten turkoosin seinän). Joitain olen kuitenkin yrittänyt seinillä räpeltää, jotta ei olisi niin sairaalan näköinen, joten löytölaarin seinätarra löytyy.

Vastakkaisen seinän sinisissä laatikoissa on distress inkit, akryyli blokit, die cutit, liimat ja kaksipuoleiset tarrat jne. omissa laatikoissaan. Hyllyhkössä on alaosassa valkoisia laatikoita (ei näy kuvassa) joissa on nauhat, kukat, 12x12 yksiväriset kartongit ja sekasälä omissa laatikoissaan. Big shotin alla olevaan tyhjään paikkaan (samanlainen avohylly) kuuluu postin kyydissä oleva uusi paperi leikkuri joka saapunee ensiviikolla.



Pöydälle kerääntyy väkisin kaikenlaista "tarpeellista", joka pitää olla kädenulottuvilla kokoajan. Kynät sun muut ovat tuollaisessa aterinten kuivatus telineessä ja paju kori pitää sisällään päivittäin käytössä olevat musteet: mementon mustan, stayz on mustan ja ruskean, versa fine mustan, colorboxin chesnutroan ruskean ja versamarkin, sekä teppi rollerin sun muuta.


Kaapin sivussa on koukkuja joissa roikkuu kaikkenlaista sekalaista 5cm hopeisissa renkaissa. Avaamattomat bling ja tarrapaketit, rub onsit jne. ohella renkaisssa roikkuu osa spellbinderseista sarjoittain jokainen omissa renkaissaan. Näille pitää keksiä joku järkevämpi menetelmä, mutta olen tähän tyytyväinen ainakin hetken.

Adato Design
Osallistuin samat materiaalit kierrokseen kk-foorumilla ja sain ensimmäiset materiaalit viimeviikolla. Materiaaleina oli ruskea "luonnonkuiti" korttipohja, pala valkoista tapettia, lävistettyjä lehtiä ja kukkia sekä pala hieman lahjanauhan tapaista paksua kiiltävää nauhaa. Alla oleva materiaali kuva on materiaalien lähettäjältä lainattu.





Yritin tehdä korista oman näköiseni ja ihan ensiksi otin käteen Tim Holtzin vintage photo distress inkin ja kävin läpi sekä tapetin palan, kukat että korttipohjan. Korttipohja oli ihan mukavan värinen jo alunalkaen, mutta jostain syystä siinä oli minusta hieman harmahtavat pohjasävyt jonka vuoksi se soti noita vintage photolla käsiteltyjä osia vastaan. Seuraavaksi kävin tapetin kimppuu ja pistin sen palasiksi. Lahjanauha pätkän stanssasin spellbindersin stanssilla ja leimasin ruskealla siihen tekstin. Korttiin värittelin vielä LOTV keijutytön joka on uusi suosikkini. Pidin värit hieman vanhahtavina ja monokromaattisina. Lopuksi heitin vielä siipiin ja kukkasen terälehtiin sticklesiä jonka ostin Sinellistä samana päivänä (luonnollisesti piti päästä heti kokeilemaan).

Tällainen siitä sitten tuli:


Adato Design
Eilen saapui ihana paketti, mutta odottelin vielä tämänkinpäivän postin saapuvaksi kun laskeskelin että pitäisi tulla muutakin kivaa ja kaveri lupaili Sinellin tuliaisia. Kaikenlaista kivaa sieltä sitten tulikin.

Tässä ensin Joanne Sheenin antamia:


Tässä ovat loput Promarkerit jotka aion ostaa. Pidin itselläni tarkan rajan, että ei tule ihan jokaista väriä ostettua. Nyt olen värikartaani tyytyväinen ja ostelen sitten seuraavaksi tuplia varoiksi muutamista lemppareista.


Sitten tällaiset saapuivat myös Englannin kamaralta:



Sitten olisi vielä Sinellin tuliaisia ja paketti Ameriikoista yhdistettynä yhteen kuvaan:


Ostin siis tuollaisen tan embossaus maton, kumma kyllä en ole sellaista aikaisemmin omistanut. Sitten tuli ihana Spellbindersin eyelet square stanssi. Sama löytyy myös pyöreänä ja se on ollut ahkerassa käytössä. Ja mitä tämä postaus olisi ilman DCWV papereita?...Ei yhtään mitään. Siis kaksi paperikkoa; Natural ja Latte.

Tuossa Naturalissa oli kyllä todella kauniita papareita ja ihana tuollainen foili suurimmassa osassa. Olis siellä myös niitä minulle haastavimpiakin papereita, mutta kaikki kuitenkin kauniita. Tässä lähikuva myös IHANASTA Natural paperikon valkoisesta paperista kuparihtavan oranssilla foil ruusulla, sekä sellainen hieman haastavampi versio, pallot.

Adato Design
Blogi kilpailu on nyt virallisesti päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille ja lukijoiksi kirjautuneille. Voittajaksi selviytyi komentoija numero

7, Pyjama :)

Otathan yhteyttä sähköpostiini!

Adato Design
Tänään saapui mukavia juttuja postissa ja ajattelin jakaa ne täälläkin. Ensiksi saapui kuoressa tällaisia kukkia. Toiset on metallisia ja toiset nahkantapaista kangasta. Minusta tosi kivoja. Samalla saapui myös 3 Lili of the walley leimasinta; kaksi ihanaa nallea ja puputin. Jos jotakuta kiinnostaa nähdä näistä väritettyjä kuvia tai muuta niin laittelen kyllä.


Metalliset kukat ja klipsut

Kankaiset kukat

Leimasimet


Olen tehnyt myös muutamia koruja tässä ja kun saan ne valmiiksi asti niin laittelen niistäkin kuvia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Adato Desing. Sisällön tarjoaa Blogger.